Hjälp mot psoriasis

Sol kan ge dig bra hjälp mot psoriasis men dessvärre har vi ganska sparsamt av just soltimmar i Sverige. I syfte att få hjälp att lindra sin psoriasis kunde man tidigare efter läkarintyg få en stor del av resan betald av Landstinget eller Försäkringskassan när resmålet var till ett soligt och varmt land. Hur stor del man själv fick betala av resan styrdes efter läkarintyget till stor del. Tiderna förändras och nu mera är så kallade rehabiliteringsresor, som även kallas klimatvård, som beror på psoriasis borta. Man hänvisar nu mera till medicinering och inte helt sällan till kortisonkräm mot psoriasis. Den som haft psoriasis en tid vet att kortison snabbt tar ner psoriasis men att det finns en stor baksida på myntet. Detta är att krämen inte kan användas permanent, eftersom den även "angriper" huden som tar skada och man behöver avbryta behandlingen. Många är de som börjat med kortison, avbrutit, börjat igen, avbrutit igen och så vidare. För varje gång man avbryter kommer ofta problemen tillbaka lite större eftersom huden skadats, och efter några omgångar har man lyckats få vågor i besvären av sin psoriasis som gör den väldigt svår att dämpa. Man får tillslut helt upphöra med krämen och istället ha större besvär av sin psoriasis än man hade innan man började smörja med kortison. Men säg den lycka som varar.

Om man fokuserar på nyttan kortison har på psoriasis så är det antiinflammatoriska egenskaper och att krämen tar sig ner i huden och inte stannar kvar på ytan som många andra krämer gör, eller i bästa fall ett par hudlager ner. Det är denna effekt man behöver för att lindra sin psoriasis, och det är något vi hittar hos Aloe Vera vilket också en stor grupp känner till som haft psoriasis, använt kortisonkräm, fått avbryta och sedan sökt efter hjälp på egen hand bland naturläkemedel vilka som regel är skonsamma mot huden. Aloe Vera är ett naturligt ämne och kommer från en växt vid samma namn, är känd för sina läkande egenskaper på huden och motverkar inflammationer. Och det var just det där med inflammationer vi ville komma åt, men utan att skada huden, och här har vi den. Lägg där till att ämnet också tillför fukt och andra viktiga ämnen för huden vilket stärker den istället för att skada den. En annan välkommen egenskap är att den har förmågan att tränga ner i hudlagren. Inte helt oväntat är ämnet en mycket trogen följeslagare till personer med psoriasis.

Köp rätt Aloe Vera för din psoriasis

Det är dock viktigt att köpa rätt Aloe Vera för att få bra resultat. Främst används ren Aloe Vera gel som är det rena ämnet som kommer från växtens blad. Det finns dock en uppsjö av dessa produkter och i lika många olika kvalité. En del är faktiskt gjorda med vatten och pulver från Aloe som rörts ihop och kallas Aloe Vera gel, men det är långt ifrån den produkt du söker för att få hjälp mot psoriasis. De verkningslösa produkterna är som regel väldigt billiga och man kan nästan se på förpackningen att de är massproducerade i någon industri. En gel som ger dig den effekt du behöver är kallpressad och kommer från Aloe Vera Barbadensis Miller som är växtens fullständiga namn. Här kan du klicka dig vidare för att läsa mer om, och köpa dessa produkter där du även hittar specialanpassade hudkrämer, duschgel och ansiktskräm med innehåll från riktig Aloe Vera gel som kan vara lämpliga vid psoriasis. Även ett specialanpassat psoriasis schampo finns i sortimentet.

 

 

30 mar 2016

Välkommen

Psoriasisbehandling.com ger dig information om olika metoder av psoriasis behandling samt hur du lindrar symtom.

 

 

NYHETER

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)