Aloe Vera produkter

Aloe Vera är ett helt naturligt ämne och vanligt förekommande i produkter för behandling av psoriasis när man helt enkelt vill slippa kortison. Kortison ger snabb effekt men man kan inte behandla permanent med kortison då huden tar skada. När huden upprepade gånger tar skada kan besvären från psoriasis bli värre då man upphör med kortison. Fördelen med aloe vera är att man huden inte skadas, tvärt om mår huden bra av aloe vera. Men effekten att använda ämnet för sin psoriasis är att den är antiinflammatorisk och ger fukt på djupet vilket är bra mot psoriasis. Har du provat någon kräm med aloe vera i som inte gett dig effekt bör du göra ett nytt försök, men komma ihåg ett tips för att verkligen få den där "aloe vera effekten" alla pratar om: DET MÅSTE VARA ÄKTA ALOE VERA.

Det finns nämligen så många tillverkare och ännu fler krämer av alla möjliga slag som det står aloe vera på men som är helt verkningslösa. Ibland använder man restprodukter eller pulver från tillverkningen till dessa och då försvinner mycket av det viktiga innehåll som ämnet annars innehåller och effekten uteblir. Generellt är nog grundregeln som den brukar: man får vad man betalar för. Äkta aloe vera kostar mer men då får man också kvalité och den effekt man är ute efter, och då blir det plötsligt väl investerade pengar så att säga. (Längre ner på sidan får du tips om bra inköpsställen för att få rätt produkter).

Olika produkter för olika områden

Om vi nu håller oss till bra och äkta aloe vera produkter så finns det ett bra utbud för just psoriasis. Självklart är grundprodukten vanlig aloe vera gel som kan smörjas över hela kroppen om man så vill. Den är nästan helt otrolig, och inte bara när det gäller psoriasis, utan mot mycket annat som är relaterat till huden och underliggande besvär som exempelvis acne, rosacea, brännskador etc.

Utöver gel finns också aloe vera juice, ansiktskräm (och särskilt anpassad sådan för psoriasis i ansiktet), hudkräm, psoriasis schampo m.m. Ett enkelt och smidigt är att få tag i dessa produkter online, där man hittar de äkta produkterna. Tips på sådant ställe är företaget med det så passande namnet Apotekaloevera. Daily Mail Health som är en högt ansedd tidning har skrivit om aloe vera och slagit fast flera av de fördelar ämnet har.

Välkommen

Psoriasisbehandling.com ger dig information om olika metoder av psoriasis behandling samt hur du lindrar symtom.

 

 

NYHETER

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)